Contact 

Stuur direct een bericht of mail ons!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

BEL of bezoek ONS:
MailReferentiesTeamBel direct
"Waar het ons om gaat, dat is kwaliteit en service en dat is wat we bij Free-D-Sign vinden. Het snelle schakelen en het vertrouwen dat het altijd goed komt. Dat is er altijd en daar worden we blij van.”
Mirjam
van der Waal

“Het interieur van een winkel is sfeerbepalend. Het moet mensen immers uitnodigen om de winkel binnen te stappen. Daarnaast moet het interieur zo gebouwd worden dat het tevens fungeert als prima werkomgeving voor de medewerkers.” Het zijn de woorden van Donker Winkelstyling. Het bedrijf uit Geldermalsen houdt met al deze factoren rekening bij de interieurbouw van winkels en realiseert zo een optimale winkelbeleving.

Kwaliteit, service en vertrouwen Bij het inrichten of restylen van winkelpanden schakelt Donker Winkelstyling met enige regelmaat Free-D-Sign in. Warmenhuizen en Geldermalsen, het is een stukje rijden. “Maar dat maakt voor ons niets uit,” zegt Donker Winkelstyling. “Wij werken door het hele land. Dus afstand kennen we niet. Waar het ons om gaat, dat is kwaliteit en service en dat is wat we bij Free-D-Sign vinden. Het snelle schakelen en het vertrouwen dat het altijd goed komt. Dat is er altijd en daar worden we blij van.” 

https://www.donkerwinkelstyling.nl/

Donker Winkelstyling

Poppenbouwing 23c

4191 NZ

Geldermalsen